BREYTEN BREYTENBACH TE GAST BIJ LAURINDA HOFMEYR POEZIE UIT ZUID-AFRIKA ZA 16 APRIL

7ca46b1d-b2d5-439b-b6fe-df20cf63afd4

Met trots kondigen wij aan dat de geweldige schrijver Breyten Breytenbach zich aansluit bij zangeres Laurinda Hofmeyr en haar trio.

De Zuid-Afrikaanse zangeres Laurinda Hofmeyr komt naar Amsterdam om in Theater de Roode Bioscoop haar bewerkingen van Afrikaanse poëzie ten gehore te brengen. Hierbij zal zij vergezeld worden door niemand minder dan de vooraanstaande dichter Breyten Breytenbach. Hij zal voorlezen uit zijn nieuwste dichtbundel ‘Die singende hand’.

Op het programma staan liederen met teksten van Breytenbach en andere Afrikaanse dichters zoals Leipoldt en Van Wyk Louw, Toast Coetzer en Ronelda Kamfer. Bassist Schalk Joubert en zangeres Deborah de Groot begeleiden Laurinda Hofmeyr.

Over de voorstelling
Speeldatum: zaterdag 16 april
Aanvang: 20.30 uur
Entree: €18
Tickets: www.roodebioscoop.nl

Contactgegevens:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Martijn Grootendorst:
martijn@roodebioscoop.nl
www.roodebioscoop.nl
020 6257500

http://eepurl.com/bWVPBX